Lørdag. Fint vær og 3 varmegrader på morgenen.Vi reiste tidlig da vi skulle flere ting i løpet av dagen.
På vegen fylte vi bensin på Kirkenær, til faste lave priser.Vi reiste også en liten tur innom Nes kirkeruiner. Her er det mange flere hundre år gamle graver, og fra denne plassen
verserer det utallige spøkelseshistorier..Første mål for dagen var hundemessen på Xporama hellerudsletta. Hele messen viste seg å være direkte dårlig.
Det var bare noen få salgsboder/stands, bedrøvlig underholdning som varte i 10 minutter, og en gjeng med folk med
vimsete hunder i flexiline. Ironisk nok så var disse hundene, som bare var på besøk med eier, faktisk den beste underholdningen:
Hundene våre var heldigvis hjemme for anledningen.
Det positive var at vi fikk tak i noe trimmesakser, reflexbånd etc til gode priser.Fasinerende syn; 20 meter lang kø for å kjøpe kaffe, brus, og vafler, i verdens tristeste kafe.Denne ulvehunden var 95+ i manke'.

Vi sa hadet til hele messen etter bare to timer, og dro heller til Østensjøvannet i Oslo for å gå tur.

Videre en liten tur forbi Tveita.,....en liten tur innom en enorm Zoo foretning på Haugenstua.Så var det tid for dagens mål nr 2, IKEA Furuset. Der var det veldig mye folk siden det var lørdag. Det ble en prøvelse å
komme seg "uskadet" igjenom butikken. Det hele minnet mest om utslusing av folk etter storkonsert på koengen/Valle Hovin.
Vi fikk rasket med oss noe i farten, og endte opp med full bil.

Det var sent så det ble enkel middag på Lillestrøm.

..Kupp, 2 stoler fra "billigkroken". Nå gjenstår det 4 til, men de var utsolgt i butikken.Tranchebord, midlertidig løsning på kjøkkenet. Praktisk, fin, og billig.Vi var trøtte etter en lang dag, og luften gikk litt ut av oss begge. Da voknet selvfølgelig noen andre i huset.