Lørdag morgen reiste vi tidlig for å hente kryssfinerplater i Moss.

Hundene var med da vi regnet med å bli borte hele dagen.På veg igjenom oslo passerte vi dit vi skulle litt senere på dagen.Vi fikk hjelp av trucken til å løfte inn pallen på 530 kilo. Det var ikke like enkelt, og hele baklemmen måtte tas av da
denne hadde en noe upassende løsning med nedfellbar lemm beregnet for pakketraller
Det førte med seg litt herping av Essohengeren, som fjerne rustne hengselsplinter og klippe av ledningene til skiltlyset.
Litt ekstra arbeid med å reparere hengeren søndagsmorgenen før levering, men atskillelig mindre arbeid enn å dele opp pallen og bære inn for hånd. Mer enn nok jobb å bære den av.På tilbakevegen kjørte vi innom Tveita og besøkte Robert.

Videre til Ikea hvor vi fylte på hengeren med noen flere kilo.Og på vegen begynte det å snø kraftig. Ganske ubehaglig føre med tung henger.
Det var ganske sent når vi kom til Flisa. Her skulle vi ta med oss to 4' x 4' som skal brukes til stallen. Greit med lokale foretninger
på landet, de hadde bært de utenfor porten til oss, siden vi kom sent lørdagen.

(Rett før hadde vi en litt nedslående samtale med noen på stange som skulle selge oss to komplette hestebokser, og som på onsdagen ble avtalt at vi skulle hente på søndagen. Av en eller annen uforståelig grunn så kunne ikke de selge oss boksene enda alikevel, siden de skulle bygge stall selv og trengte to(?) av de fire boksene som de hadde(!?) kjøpt uka før, og de hadde aldri bygget stall før,. osv... Alt ble dumt og usaklig, så vi droppet hele greia da vi ikke kan vente før vi bygger. Denne episoden kostet oss 4 dager.).Hjemme kjørte vi bil og henger rett inn i låven.

Resten av helga som skulle gått til stallbygging, gikk til montering av IKEA-ting, og mer oppussing.